Mimis Dansstudio
OM OSS

OM OSS

Hösten 2020 öppnade Mimi Werner upp Norrlands, kanske Sveriges mest unika dansstudio. Den ligger en mil från Skellefteå, precis vid havet på Södra Hamngatan 42 i Skelleftehamn.


-"Vi hade som målsättning att ha 100 elever när vi öppnade portarna till vår studio, det stormade in anmälningar och innan vi ens hade hunnit öppna hade vi över 200 elever. Nu expanderar dansstudion i rasande fart i både antal elever och lärare och det är vi så otroligt tacksamma och glada för! säger Mimi WernerHos oss på Mimis Dansstudio är Du viktig. 

Alla är välkomna i åldrarna mellan 3-93 år.

Kom som du är- och dansa för ditt hjärtas skull!

 Mimi Werner , artist från Kinna, känd för sin countrydoftande musik som spelats flitigt på radio och TV. Mimi har turnerat Sverige runt i flera år och har uppträtt på alla de stora scenerna och har miljontals streams på Spotify. Nu har Mimi äntligen landat och rotat sig i Skellefteå för att satsa helhjärtat på sin

största dröm.

- att starta en egen dansstudio. 

OM MIMI WERNER

Det är med glädje vi äntligen slår upp dörrarna till en helt ny värld! Hösten 2020 öppnade Mimi Werner en dans och showstudio en mil från Skellefteå stad, i Skelleftehamn. Med stor variation av dansklasser, fik, danshop och stor glädje till dans och sång finns det nu chans för Dig att börja dansa på Mimis Dansstudio! 

Med över 15 års erfarenhet av både undervisning, utbildning, träning och framförallt scenvana har nu Mimi rotat sig i Skellefteå för att uppfylla den stora drömmen- att starta Sveriges häftigaste dansstudio. 


Sedan Mimi började som 3 åring på Mariannes Dansstudio i Skene, visste hon tidigt att det var dans, musik och sång hon skulle ägna hela sitt liv åt. Som liten var hon blyg, hade svårt med talet och var ofta ensam, men i dansens värld fann hon sig själv, hon hittade sin plats där hon kände hur musiken tog tag i henne, kände gemenskap med andra som också dansade- det var där allt började- det var i danssalen drömmarna och målen skapades. "Detta vill jag ge vidare till barn och ungdomar, för jag vet hur viktigt det är att ha drömmarna, glädjen, målen och sammanhållningen".

/ Mimi Werner

Mimis Dansstudio fokuserar på att ha klasser som passar alla olika åldrar från 3 år upp till seniorer.  

Även stor variation när det kommer till dansstilar. Allt från  hiphop, sång, show till husmorsklubb.