Mimis Dansstudio
LÄRARE SKELLEFTEHAMN

DANSLÄRARE

Grunden till en trygg, nytänkande och kunskapsgivande dansstudio är för mig självklart de människor som tillsammans lyfter upp eleverna. 

Det viktigaste av allt i uppstart av en ny studio är att ha bra människor som samarbetar mot samma mål. Därför har vi letat med ljus och lykta genom hela Sverige efter de bästa lärarna med de rätta förutsättningarna och hjärtat på rätt ställe.

MIMI WERNER

VD och grundare av Mimis Dansstudio


Mimi har sedan barnsben haft ett brinnande intresse för musik, sång och framförallt dans. 

Det var i dansstudion på Mariannes Dansstudio Mimi tog sina första danssteg som 3 åring och sedan dess har hon aldrig släppt taget om dansen. 


Idag jobbar Mimi som turnerande artist och driver Mimis Dansstudio med över 300 elever både i Skelleftehamn och Malå. En dröm som gick i uppfyllelse efter mycket hårt slit, kämpande och mycket svett och tårar. 

Med över 15 års erfarenhet i musik och dans-branchen har Mimi startat upp denna kärleksfulla satsning. Med handplockade lärare har Mimi tillsammans med sitt lärar-team byggt en verksamhet som är utöver de vanliga. Det är hos oss drömmar skapas!

Alla är välkomna! Yngsta eleven är 3 år och äldsta är 78 år. Dyk in i vår kreativa, färgglada och trygga miljö där du kan släppa loss, vara dig själv och få utlopp för din kreativitet och rörelseglädje! 

Undervisar i: 

AFRO FREE POWER DANCE

STREET N VIBE

SHOW N ARTIST 

PRIVATA ARTISTKLASSER


LEIA VAXINGER

Mitt namn är Leia Vaxinger och jag är född år 2005 i Norrköping. Under hela min uppväxt har jag utövat olika dansstilar exempelvis street, jazz, modern och balett. Jag har dansat i lite mer än 10 år. 

Jag har alltid haft en stor passion för dans och kommer alltid ha den passionen. Dansen har varit en trygg plats för mig där jag kan få ut alla mina känslor och tankar i rörelser. Jag hoppas att alla stjärnor får samma upplevelse. 

Jag är otroligt taggad på att köra igång ännu en termin på Mimis Dansstudio samt träffa alla underbara stjärnor. Jag hoppas att dansen ger er lika mycket lycka som den ger mig!

Undervisar i: 

MINI STAR 3-4 år grupp 1 & grupp 2

MIN STAR 5-6 år grupp 1 & grupp 2 

STAR 7-9 ÅR grupp 1 & grupp 2 

IDA STENLUND


Det är jag som är Ida Stenlund och som håller i de underbara  yogapassen på Mimis Dansstudio.


Första gången yoga jag kom i konakt med yoga var 2007 och därefter har jag stött på det då och då i olika former. Min första yogalärarutbildning var 2017-2018, en 200 h RYT-utbildning inom hatha-yoga och i samband med detta bildade jag mitt yogaföretag Yoga Niyamas.

Därefter har jag gått diverse vidareutbildningar i framför allt yinyoga som har blivit min absolut mest älskvärda yogaform. 

Även om jag varvar mina pass med många olika former så är mitt fokus på att ALLA ska kunna delta. Mitt mål är att det ska gå att anpassa varje kropp så att alla ska kunna få känna av yogans underbara effekter. Framför allt gör jag yogapass som ska få deltagarna att komma ner i varv, släppa på spänningar och bli mer förankrade i sig själva. Att det då också ger bättre rörelse, finare hållning och allmänt starkare kroppar är en härlig bonus!

Vare sig du är en van yogi eller bara lite nyfiken, så lovar jag dig att du kommer att få fina stunder på mina yogapass på Mimis dansstudio. Vi ses! 

Undervisar i: 

YOGA MIX

Undervisar i: 

YOGA MIX


HELENA LUNDQUIST


Mitt namn är Helena Lundquist, jag är 36 år. Jag bor i Ursviken med min man och mina två barn.  

Jag har alltid älskar rörelse, och som yngre höll jag på med olika idrotter, speciellt bollsporter, så egentligen är jag nog en sporttjej i grunden. På gymnasiet hittade jag in i aerobics och dansaerobics. Jag höll aldrig på med dans som barn utan hittade in i dansen om vuxen. Men nu är jag fast i dansen och kan inte tänka mig mitt liv utan dans.  


För mig är rörelseglädje och dansglädje det absolut viktigaste. Om inte tekniken eller koreografin sitter perfekt spelar det ingen roll, utan det viktigaste är att du har roligt, släpper loss och bara dansar. Varmt välkommen till afro med mig och Mimi hos oss på onsdagar! 

Undervisar i: 

AFRO FREE POWER DANCE

LINETTE VELLER BERTELSEN


Jag heter Linette Veller Bertelsen och ska äntligen få sätta mina dansskor hos Mimis Dansstudio, det ska bli så fantatsikt roligt! 


Linette har 30 års erfarenhet av klassisk balett där hon har dansat i olika shower och turnéer runt om i världen bakom artister så som Whitney Houston, Tina Turner, Robbie Williams, U2 osv.

Hon är ursprungligen från Danmark och har bott i London i 12 år och 13 år i Milano, men nu är hon inflyttad till Skellefteå sedan några månader tillbaka med sambon Rasmus och bonusdöttrarna Aya och Lima. Linette är även Pilates Instruktör och Koreograf.

Vara fysiskt närvarande runt människor som inspirerar mig och som jag kan inspirera, det får mig att le och lysa!!

Vi är så glada att haLinette hos oss med start vårterminen 2024

Undervisar i: 

BALLET STAR 3-5 år

BALLET STAR 7-9 

SHOWJAZZ

SANDRA MARKLUND


Mitt namn är Sandra Marklund och jag är född 2004 i Skellefteå. För mig är dansen en enomt stor källa till glädje, energi och inspiration. Genom dansen får jag utlopp för min kreativitet och genom rörelser får jag uttrycka tankar och känslor.


Som liten gick jag på barndans och började i tidig ålder att utforska dansen. Under mina dansår har jag bland annat hunnit med Street, Jazz, Moderna nutida och Balett. Min kärlek till dansen gjorde även att jag valde att gå Estetiska Programmet Dans på gymnasiet. Där fick jag både teoretiska och praktiska kunskaper inom dansen som jag har nytta av här.


Som person är jag väldigt energifylld, glad och peppig. Jag älskar både att dansa och att få träffa nya människor, så att få jobba som danslärare passar mig utmärkt. Tillsammans kommer vi att lära oss nya saker inom dansens värld, men också sprida dansglädje och gemenskap i gruppen. Kom precis som du är, så skapar vi magi i danssalen. Jag hoppas verkligen att danssalen blir en lika trygg plats för dig, som den har blivit för mig.

Undervisar i:

STREET N JAZZ STAR 10-13 år

STREET N JAZZ STAR 13-17 år

FEMININE VIBE 


Sandra möter du även i vår reception på lördagarna!