Mimis Dansstudio
LÄRARE MALÅ

Grunden till en trygg, nytänkande och kunskapsgivande dansstudio är för mig självklart de människor som tillsammans lyfter upp eleverna. 

Det viktigaste av allt i uppstart av en ny studio är att ha bra människor som samarbetar mot samma mål. Därför letar vi med ljus och lykta genom hela Sverige efter de bästa lärarna med de rätta förutsättningarna och hjärtat på rätt ställe.

DANSLÄRARE

JENNY HOLMGREN

Hej!

Jag heter Jenny Holmgren och är 38 år.

Rörelse i olika form har alltid varit viktigt för mig, och det jag älskar mest är rörelse till musik! Jag har bakgrund som ledare och deltagare i olika former av dans, då mer i form av gruppträning såsom aerobics och zumba.

Något som livet lärt mig på olika sätt är att vi alla är olika och unika och det är superviktigt för mig att alla känner sig välkomna på mina danspass!

Jag är superpeppad på en massa härlig dans! Tillsammans ska vi lyfta taket på Forum i Malå!

Undervisar i: 

MINI STAR 3-4 år

MINI STAR 5-6 år grupp 1

MINI STAR 5-6 år grupp 2

STAR 7-9 år

STREET N JAZZ STAR 10-13 år

LI-MARIE STENLUND

Hej!

Jag heter Li-Marie Stenlund och arbetar som förskollärare i Malå där jag också bor med min man och två barn.

Sedan jag gick på mellanstadiet har jag tyckt om att dansa och gick själv en danskurs som jag tyckte mycket om, samt att jag från årskurs 5 fram tills min första graviditet (-12) också hållit på med fotboll så rörelse har alltid varit en del av mitt liv.

På min fritid på senare år har jag i hemmet dansat mycket till Zumba och det har gett mig stor glädje och avslappning i vardagsstressen.

Nu har jag fått äran att vara danslärare hos Mimis dansstudio i Malå och det ser jag verkligen fram emot. Jag kan lära ut lika mycket som mina barn/elever kommer att inspirera mig! 

För mig är det viktigaste att barnen/eleverna får känna att de lyckas och att de får känna rörelseglädje. Det spelar ingen roll om man inte följer stegen eller kan hålla takten utan det viktigaste är att vi får ha roligt tillsammans.

Jag hoppas att vi tillsammans ska skapa fantastiska dansminnen som vara livet ut.

Undervisar i: 

MINI STAR 3-4 år 

MINI STAR 5-6 år grupp 1

MINI STAR 5-6 år grupp 2

STAR 7-9 år

STREET N JAZZ STAR 10-13 år

LISA STENLUND

Text kommer inom kort

Platsansvarig på Mimis Dansstudio i Malå 

Kontakt: mala@mimisdansstudio.se